Istoric

Istoric

Centrul Medical Phoenix – 10 ani de servicii medicale la standarde europene. Totul în slujba pacientului

 

Despre Creștere

Povestea Centrului Medical Phoenix începe în anul 2009, când o echipă de medici pasionați de meseria lor și conduși de convingerea că orice pacient trebuie să beneficieze de cele mai bune servicii medicale, au deschis, în Craiova, un centru medical dedicat osteoporozei. Și cum atunci când crezi foarte mult în ceea ce faci și învestești talent și resurse, rezultatele bune nu întârzie să apară, povestea Phoenix a început să ia amploare. Astfel, în 4 ani, centrul a crescut cu încă trei clinici, care acoperă specialități ca: Endocrionologie, Pediatrie, Cardiologie, Medicina Internă, Neurologie, Diabet, Fizioterapie si Recuperare medicala, ORL si Psihiatrie, Balneologie și care oferă ambulator, spitalizare continua și laborator de analize.

Anul 2014 marcheză extinderea Centrului Medical Phoenix în afara orașului Craiova, odată cu înființarea Centrului Medical din Slatina, care dispune de consultații în regim ambulatoriu și spitalizare de zi în specialitățile: Endocrinologie, Medicină Internă, Cardiologie, Diabet Zaharat și Pediatrie și ambulatoriu.

În anul 2015, povestea ne aduce tot în Craiova, unde se inaugurează o nouă clinică ce oferă servicii de consultație și tratament pentru 5 specializări: Diabet Zaharat și Boli de Nutriție, Cardiologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Gastroenterologie la care s-a adăugat un alt laborator de analize medicale. Apoi, tot în anul 2015, Centrul Medical Phoenix mai face un pas important și deschide o clinică în orașul Târgu Jiu, unde oferă servicii de consultaţie şi tratament pentru cinci specializări: Endocrinologie, Medicină Internă, Cardiologie, Neurologie, Diabet Zaharat, la care s-au adăugat si 21 de paturi în regim de spitalizare de zi.

O altă etapă importantă în ceea ce privește extinderea Centrului Medical Phoenix este reprezentată de anul 2016, când încă două orașe sunt adăgate pe harta companiei: Calafat și Drăgășani.

 

Despre noi începuturi

O altă bornă istorică în dezvoltarea Centrului Medical Phoenix este anul 2018, când, în luna octombrie, s-a finalizat achiziția intregului Grup de către Medicover România și au fost setate și începute strategii de creștere a calității serviciilor medicale acordate pacienților, prin achiziția de aparatură medicală de ultimă generație, cât și prin diversificarea specialităților oferite.

‘’Frumoasa poveste Phoenix a inceput în 2009 când piața serviciilor medicale private din Craiova era destul de restrânsă și am constatat că este nevoie de servicii medicale de calitate. De altfel, acesta a fost și ambiția noastră, în jurul căreia am construit tot: să oferim servicii medicale de calitate. Începutul a constat, în 2009, în deschiderea unui centru medical dedicat osteoporozei, urmat, în 2010, de adăugarea unor noi specialități în ambulator și, în 2012, de deschiderea primei unități spitalicești. A urmat apoi extinderea retelei Phoenix la nivelul Olteniei, un pas îndrăzneț și însoțit de satisfacții pe măsură.

Anul 2018 a însemnat un nou pas important pentru Phoenix: intrarea în marea și puternica echipă Medicover.