Medicină Internă

Medicină Internă

Specialiștii de medicină internă și gastroenterologie asigură asistența medicală pacienților care se adresează direct clinicii noastre, cu trimitere de la medicul de familie sau de la alți medici specialiști în cadrul controalelor inter-disciplinare. Precizarea de diagnostic se realizează prin examen clinic amănunțit susținut de investigații de laborator complexe și investigații paraclinice: ecografii diverse, EKG de efort, spirometrie, oscilometrie etc. Aceasta este urmată de stabilirea protocoalelor de tratament și a programului de controale aferente până la vindecarea sau stabilizarea unei boli cronice sau acute.

Afecțiunile de la nivelul organelor interne cum ar fi hipertensiune arterială, infecție urinară, bronșită cronică, pneumonie sau alte boli mai grave (cancer, leucemii) trebuie tratate într-un mod corespunzător pentru a nu influența în mod negativ starea de sănătate a pacientului.

Ai grijă de sănătatea ta și a familiei tale! Stabilește acum o programare la Centrul Medical Phoenix Medicover.

Prețurile pentru servicii pot varia de la o clinică la alta. Sunați pentru detalii la Centrul Medical Phoenix Medicover din orașul dumneavoastră.

În baza cardului de fidelitate se aplică o reducere de 5% la consultații și investigații medicale, 10% la analize medicale și 20% la testul de osteoporoza DEXA.

Servicii

Nume serviciu Pret
Consultatie de control medicina interna 75 / 92 / 105 RON
Consultatie medicina interna 106 / 162 / 174 RON
Consultatie neprogramata Medicina interna 162 / 197 RON
Ecografie abdomen inferior 92 / 105 RON
Ecografie abdomen superior 92 / 105 RON
Ecografie abdomen superior si inferior 116 / 162 / 174 RON
Pachet CAS (ecografie abdominala+Pachet Analize CIS FFS 1) 314 / 342 RON
Pachet Medicina Interna (Consultatie medic primar+EKG+Ecografie abd+ Analize) 394 / 419 / 476 RON
Referat medical pentru comisie 128 / 156 RON
Referat Medicina interna 116 / 128 RON