Informații de acces

Informații acces

Informații privind modalitățile de acces ale pacienților către Grupul Medical Phoenix: Craiova, Slatina si Tg Jiu (autoturism, transport în comun, pietonal)

  • Grupul Medical Phoenix: Craiova, Slatina și Tg Jiu se află situat în orașul Craiova și are 3 puncte de lucru situate pe str. Calea Bucuresti, nr. 109, bl. R10; pe str. Calea Severinului, nr. 2 G, Craiova și pe strada Siretului, nr. 11, Craiova și sediul social pe str. Stefan cel Mare, nr. 80, Craiova
  • Accesul către Grupul Medical Phoenix: Craiova, Slatina si Tg Jiu se poate face cu mijloacele de transport în comun, cu autoturismul personal, cu  taxi și pietonal.
  • În cazul în care accesul se va face cu autoturismul pe ruta București – Filiași, Grupul Medical Phoenix: Craiova, Slatina și Tg Jiu – punct de lucru de pe Cal. Buc., nr. 109, bl. R10,  este situat pe partea dreapta sensului de mers, la intrarea în orașul Craiova, pe Cal. Buc., nr. 109, bl. R10, principala, de unde se poate vedea intrarea principală a Grupul Medical Phoenix: Craiova, Slatina și Tg Jiu; punctul de lucru de pe Calea Severinului, nr 2 G, Craiova este situat pe partea dreapta sensului de mers, pe drumul E79 vis-a-vis de Auchan Hypermarket (fostul Real)
  • Pentru punctul de lucru de pe str. Siretului, nr.11, Craiova accesul se face pe ruta Craiova - Bucovat pe partea stângă a sensului de mers - intrarea se face pe lângă biserica Sf. Ștefan

Pentru acces pietonal consultați harta aici.